blog-post image

Návod na výběr kvalitních elektrospotřebičů: praktické tipy a triky

Pravděpodobně každý z nás oceňuje, jak technologie usnadňují naše každodenní životy. Je tomu tak především díky kvalitním spotřebičům, které nám šetří čas, peníze a zároveň nám ulehčují běžné domácí úkoly. Jak si ale vybrat to pravé bílé zboží? V následujícím textu vám přinášíme několik tipů a triků, jak na to.

Co je bílé zboží?

Pojem "bílé zboží" označuje velké domácí spotřebiče, které jsou často právě bílé barvy. Patří sem lednice, pračky, myčky nádobí, trouby, ale také například sporáky či sušičky prádla. Při výběru těchto spotřebičů je důležité se zaměřit na několik klíčových aspektů, které mohou značně ovlivnit jejich výkon, účinnost a životnost.

Jak vybrat správnou lednici

Při výběru lednice hrají roli různé faktory. Prvním z nich je rozměr lednice, který by měl odpovídat vašim potřebám i prostoru, který máte k dispozici. Energetická třída určuje, kolik energie spotřebič spotřebovává - čím vyšší třída (A+++ je nejlepší), tím menší budou vaše náklady na elektřinu. Také byste měli zvážit, jaké funkce chcete, jako je například No Frost systém proti námraze, výrobník ledu či zóna pro dlouhodobé uchování čerstvosti potravin.

Jak vybrat správnou lednici?

V dnešní době jsou moderní americké lednice. Při výběru americké lednice si dejte pozor na to, abyste měli v kuchyni dostatek místa. Jsou totiž širší, než klasické lednice.

Porovnání různých modelů a jejich funkcí může být náročné, ale s naším srovnávačem produktů to bude mnohem jednodušší. Stačí zadat požadované parametry a my vám ukážeme nejlepší možnosti.

Chci novou lednici »

Jak vybrat správnou pračku

Při výběru pračky je klíčová její kapacita, která by měla odpovídat počtu členů domácnosti a frekvenci praní. Důležitá je i energetická třída a také hlučnost pračky, která může v některých případech značně ovlivnit komfort bydlení. Možná také oceníte speciální programy pro jemné praní, sportovní oblečení či alergiky.

Jak vybrat správnou pračku?

Náš srovnávač vám opět může pomoci. Zadejte požadované parametry a my vám ukážeme, jaké pračky vám nejlépe vyhovují.

Chci novou pračku »

Jak vybrat správnou myčku

Výběr myčky nádobí se může zdát na první pohled komplikovaný, ale pokud se zaměříte na pár klíčových aspektů, může být rozhodování mnohem snazší. Jako první je důležitá kapacita myčky, která by měla odpovídat počtu členů vaší domácnosti. Dalším důležitým faktorem je energetická třída a hlučnost. Speciální funkce, jako je například automatický program, zónové mytí nebo funkce odloženého startu, pak mohou výrazně zvýšit komfort používání myčky.

Jak vybrat správnou myčku nádobí?

Naše porovnávač vám opět může pomoci. Zadejte požadované parametry a my vám ukážeme, jaké myčky nádobí vám nejlépe vyhovují.

Chci myčku nádobí »

Jak vybrat správnou troubu

Při výběru trouby je důležité zvážit, jaký typ trouby potřebujete (plynová, elektrická, parní), jak velkou troubu potřebujete a jaké funkce chcete (gril, horkovzdušné pečení, samočistící systém, atd.). Také je důležité zohlednit, jakým způsobem chcete troubu ovládat - mechanické ovládání je tradiční a spolehlivé, dotykové ovládání je moderní a komfortní.

Jak vybrat správnou troubu?

Opět můžete využít náš srovnávač, abyste našli trouby, které vyhovují vašim potřebám a ve které si můžete například upéct svou oblíbenou pizzu. Stačí zadat požadované parametry a my vám ukážeme nejlepší možnosti.

Chci novou troubu »

Závěr

Při výběru velkých domácích spotřebičů je důležité zohlednit mnoho faktorů. Nicméně, s naším srovnávačem produktů můžete snadno najít ty nejlepší možnosti pro vás. Výběr bílého zboží tak nemusí být stresující záležitostí, ale naopak příjemným procesem, který vám přinese radost z nových spotřebičů, které usnadní vaše každodenní životy. Začněte s výběrem svého bílého zboží ještě dnes!

TOP produkty z kategorie Bílé zboží