Popis
Karob (svatojánský chléb) je chutnou alternativou kakaa. Pochází ze stromu s názvem rohovník obecný, který roste hlavně na Středním východě. Zde se pěstuje už nejméně 4 000 let. Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem. Díky jemné konzistenci není třeba ani přidávat velké množství tuku, což je při výrobě čokolády běžné. Složení Karobová poleva 65 % (cukr, rostlinný tuk palmový, SYROVÁTKA Z MLÉKA, pudr z karobu 5,7 %, rýžová mouka, emulgátor: slunečnicový lecitin E322, zvlhčující látka: arabská guma E414, leštící látka: šelak E904), rozinky 35 %. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. Alergeny Mléko Skladování Skladujte v suchu chladu.   Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 1 854 kJ / 442 kcal Tuky: 19,4 g z toho nasycené mastné kyseliny: 12,0 g Sacharidy: 64,5 g z toho cukry: 62,0 g Vláknina: 1,4 g Bílkoviny: 1,6 g Sůl: 0,25 g.

Parametry

obsah balení 100 g