Popis
Terroir: San Francisco de Macoris, Öko Caribe Boby: Hispaniola Zakladatelé Adriano de Jesus Rodriguez a Gualberto Acebey Torrejon měli a mají dlouholeté zkušenosti s pěstováním kakaa. Öko Caribe úzce spolupracuje se 165 pěstiteli kakaa z provincie Duarte. Prvořadá je pro ně kvalita. To vyžaduje úzkou spolupráci se zemědělci, kteří jsou vyškoleni v metodách ekologického zemědělství, péči a zpracování. Mohou získat mikroúvěry a prodat svoji sklizeň za výrazně vyšší ceny. Kakao roste mezi banány, avokádem, pomeranči a dalším tropickým ovocem. Fazole se fermentují v dřevěných bednách, suší se na slunci a ručně se čtou. Gualberto a Adriano dodávají výjimečné fazole s hlubokými tóny kakaa a červeného ovoce. Složení: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, lískové ořechy , glukóza, sušené celozrnné mléko , máslo , vanilka, sůl Obsahuje ořechy a mléko.

Parametry

druh mléčná
procento kakaa 55
alergeny bio
dovozce pro čr čokolandia, carezza s.r.o., lidická 700/19, 602 00 brno-veveří

Výrobce Millésime

EAN: 7804671000016