Popis
Tyto jednorázové rukavice jsou nejen svěží a ohromující s jejich jedinečným perleťovým vzhledem, ale také nabízejí vnitřní pohodlí a vnější ochranu pro vaše ruce. Fancy rukavice zastupují nejen krásu, ale také funkčnost a praktičnost. Pokud hledáte jedinečné a zároveň užitečné rukavice, jsou pro vás tou pravou volbou. Ať už jste profesionál v kosmetickém průmyslu, vaříte, pečete nebo jste ve zdravotnickém odvětví, tyto perleťové rukavice vás nezklamou. Mikrozdrsněné konečky prstů pro zajištění lepší manipulace s nástroji. Prsty s texturou poskytují lepší přilnavost, zejména při práci ve vlhkých nebo mastných podmínkách. 100% ochrana před bakteriemi, plísněmi a viry. Vlastnosti: odolné vůči řadě chemikálií, virů a bakterií či mechanickému poškození pevné, praktické, příjemné k pokožce nabízí vysokou citlivost při doteku, vhodné pro použití s dotykovými displeji bez nutnosti sundání rukavic jednorázové, nesterilní bez pudru, hypoalergenní s manžetou (rolovaný okraj) texturované konečky prstů pro lepší úchop univerzální tvar: bez rozlišení pravé a levé ruky materiál: syntetický nitril, neobsahují latex a latexový protein (vhodné pro alergiky) síla materiálu: prsty: 0,11 ±0,03; dlaň: 0,07 ±0,03; manžeta: 0,08 ±0,03 AQL = 1,5 (Přípustné % rukavic v balení, které mohou mít vadu) schváleno pro styk a práci s potravinami Oblasti použití: Vhodné do kosmetických, kadeřnických a tetovacích studií, potravinářství, gastronomie, úklidových služeb, zdravotnictví, a také na domácí práce. Certifikace a normy: Symbol Standardy/Testovací metody Podmínky a požadavky EN420 Ochranné rukavice - obecné požadavky na nezávadnost, pohodlí a účinnost jednorázových rukavic EN455-1 EN455-2 EN455-3 EN455-4 Zkouška nepropustnosti - stupeň bariérové ochrany jednorázových rukavic Fyzikální vlastnosti - např. pevnost a rozměr Biologické hodnocení Stanovení skladovatelnosti - musí vyhovovat až do doby uplynutí trvanlivosti EN ISO 374 1-4 Stanovení odolnosti proti průniku chemikálií EN ISO 374-5:VIRUS Stanovení odolnosti proti průniku mikroorganismů (bakterie, houby a viry) EN1186 Bezpečné pro styk s potravinami.