Popis
Grilovací koření jemné bez E 621 Grilovací koření jemné bez E 621 je všestranná grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje zvýrazňovač chuti v podobně glutamátu. Koření je vhodné pro grilování veškerých druhů masa včetně ryb, hodí se také na grilování zeleniny či brambor. Kromě toho lze použít grilovací koření při přípravě steaků, minutek, případně i pro ochucení marinád, do luštěnin a zapečených těstovin. Kořenící směs obsahuje sůl (max. 19 %), sladkou papriku, cibuli, česnek, mletý kmín, petržel a bazalku. Recept na grilované kapra s kořením a hrubozrnnou solí %%obrazek%%Kapr patří k nejoblíbenějším sladkovodním rybám. A rozhodně si ho nemusíte dopřávat pouze o Vánocích. Vyzkoušet můžete třeba tento úžasný recept na grilovaného kapra dochuceného voňavým kořením a hrubozrnnou solí. Ingredience 1 kapr1,5 polévkové lžíce oleje1 polévková lžíce kořenící směsi GRILOVACÍ KOŘENÍ JEMNÉ BEZ E 6210,5 kávové lžičky černého pepřehrubozrnná sůl dle potřeby Postup přípravy 1. Kapra dle běžných zvyklostí opláchneme a očistíme. Rybu rozkrojíme na poloviny. 2. Smícháme olej, kořenící směs a černý pepř. Marinádou kapra důkladně potřeme. Poté osolíme hrubozrnnou solí. 3. Kapra zprudka grilujeme na rozpáleném grilu z obou stranu.

Parametry

množství 50 g

Výrobce Bylík