Popis
Karob (svatojánský chléb) je chutnou alternativou kakaa. Pochází ze stromu s názvem rohovník obecný, který roste hlavně na Středním východě. Zde se pěstuje už nejméně 4 000 let. Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem. Díky jemné konzistenci není třeba ani přidávat velké množství tuku, což je při výrobě čokolády běžné. Složení banánový plátek 23 %, karobová poleva 77 % (cukr, palmový tuk, SYROVÁTKA, pudr ze svatojánského chleba 6,5 %, rýžová mouka,slunečnicový lecitin, arabská guma, šelak). Může obsahovat stopy lepku, arašídů a skořápkových plodů. Alergeny Mléko Skladování při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.   Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 2 251 kJ / 538 kcal Tuky: 30,5 g z toho nasycené mastné kyseliny: 13,4 g Sacharidy: 64,7 g z toho cukry: 42,7 g Vláknina: 2,3 g Bílkoviny: 1,5 g Sůl: 0,25 g.

Parametry

obsah balení 100 g